«Έκλαιγα γιατί δε χωρούσα πουθενά»: Η απίστευτη μεταμόρφωση του κορμιού της Σοφίας Λεοντίτση του «My Style Rocks» μετά τη γέννα (Pics)

«Έκλαιγα γιατί δε χωρούσα πουθενά»: Η απίστευτη μεταμόρφωση του κορμιού της Σοφίας Λεοντίτση του «My Style Rocks» μετά τη γέννα (Pics)

Μεγάλη απώλεια κιλών μετά την εγκυμοσύνη για την πολυσυζητημένη παίκτρια του «My Style Rocks».

Σας θυμίζει κάτι το όνομα Σοφία Λεοντίτση; Αν δε θυμάστε, να σας θυμίσουμε εμείς. Πρόκειται για μια κοπέλα που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks». Από το 2018 που έλαβε μέρος στο παιχνίδι μέχρι σήμερα, η Λεοντίτση έχει ζήσει πολλά:  παντρεύτηκε, έκανε παιδί, πήρε διαζύγιο και ξαναπαντρεύτηκε.

Δεν ήταν μια τόσο απλή διαδρομή. Σε αυτό το διάστημα βίωσε άσχημες καταστάσεις σε ό,τι αφορά στην ψυχολογία της, με αποτέλεσμα να πάρει ανεπιθύμητα για την ίδια κιλά. Εν τέλει, κατάφερε να τα χάσει και μοιράζεται το ταξίδι της με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Η εγκυμοσύνη είναι ευλογία , όχι επιπλέον λόγος για άγχος και στρες για το τι θα γίνει με το σώμα μας . Ο χρόνος όταν όλα πάνε καλά θα κάνει τη δουλειά του όπως βλέπετε. Απολαύσετε λοιπόν τη διαδικασία των μηνών που θα φέρουν τη χαρά στη ζωή σας και αφήστε τα κιλά. Εγώ δεν έκανα ούτε διατροφές, ούτε ιδιαίτερη γυμναστική και όχι απλά τα έχασα αλλά έγινα καλύτερη κι από 20 χρονών. Πόσω μάλλον αν κοπιάσεις και θέσεις στόχους. Όλα αυτά όμως αφήστε τα για την ώρα που πρέπει!

Και για εμένα τότε όλο αυτό ήταν ένα σοκ… Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθεται στα δοκιμαστήρια και να κλαίει με τα λεπτά γιατί από το 36 που φορούσα δεν χωρούσα ούτε στο 44!!! Όλα όμως ήθελαν απλά το χρόνο τους κορίτσια. Όλα φτιάχνονται λοιπόν και γίνονται και καλύτερα ακόμα. Σας φιλώ γλυκά για όλα αυτά τα μηνύματα που μου στέλνετε και σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά σαν να ήμουν η φίλη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στη νέα της ανάρτηση.

Αυτή είναι η δεύτερη εξομολόγηση της Σοφίας Λεοντίτση μέσα στο 2022, αφού στις αρχές του έτους είχε αναφέρει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι είχε περάσει επιλόχειο κατάθλιψη και αποπειράθηκε 3 φορές να κάνει κακό στον εαυτό της, ευτυχώς χωρίς μοιραίο αποτέλεσμα.

«Όταν τελείωσε το ‘My Style Rocks’ ήμουν ένα κορίτσι 28 ετών. Η μητρότητα με άλλαξε, με έκανε έναν άλλον άνθρωπο, βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές, όχι μία, και δεν ντρέπομαι να το πω.

Την τρίτη φορά που προσπάθησα να κάνω κακό στον εαυτό μου κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις λίγο αλλιώς, ανασκουμπώσου, έχει ένας παιδί να μεγαλώσεις, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.