«Ένα νέο παιδί έχει διαμελιστεί, προσπαθούμε να το μαζέψουμε»: Ανατριχιαστική αποκάλυψη Αλεξάνδρου για το τροχαίο δυστύχημα Πάνου Ζάρλα (Vid)

«Ένα νέο παιδί έχει διαμελιστεί, προσπαθούμε να το μαζέψουμε»: Ανατριχιαστική αποκάλυψη Αλεξάνδρου για το τροχαίο δυστύχημα Πάνου Ζάρλα (Vid)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν κοντά στο σημείο το μοιραίο βράδυ που ο νικητής του «Power of Love» έχασε τη ζωή του.

Για το σοκαριστικό τροχαίο του Πάνου Ζάρλα, το οποίο έλαβε χώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, κάτι λιγότερο από τρία χρόνια πριν, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Kατερίνα» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο πανελίστας του ALPHA αποκάλυψε με αφορμή μία συνέντευξη της Στέλλας Μιζεράκη στην οποία η ίδια μίλησε για τον πρώην αγαπημένο της, Πάνο Ζάρλα, πως το μοιραίο εκείνο βράδυ βρισκόταν 10 μόλις μέτρα μακριά από το ύψος του Ωνασείου όπου σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα τον νικητή του «Power of Love», καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το όχημά του.

«Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί. Και δυστυχώς εκείνη την ημέρα ήμουν και εγώ 10 μέτρα πιο κάτω, γιατί είχα πάθει αντίστοιχο ατύχημα. Είχε σκάσει το λάστιχό μου και περίμενα την οδική βοήθεια. Και μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα τόσες πολλές σειρήνες.

Περίμενα μια ώρα να έρθουν να με πάρουν και σταματάει ένας άνθρωπος και μου λέει ‘δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί με ένα παιδί νέο που έχει κυριολεκτικά διαμελιστεί και έχει φτάσει αλλού και προσπαθούμε να το μαζέψουμε’.

Και την επόμενη μέρα όταν πήγα να δώσω στοιχεία μου. είπε ότι έχει πάει σε πολλά τέτοια περιστατικά και ήταν πολύ αποκρουστικό το θέαμα. Μου είπε πως το θέαμα ήταν τόσο αποκρουστικό όσο στο αεροπορικό δυστύχημα του Helios. Ο Πάνος ήταν εξαίρετο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.