«Υπέροχη και όμορφη χωρίς τη μάσκα»: Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα (Vid)

«Υπέροχη και όμορφη χωρίς τη μάσκα»: Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα (Vid)

Γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια της φωτογραφία της Παλιοσπύρου δίχως τη μάσκα.

Η Ιώαννα Παλιοσπύρου δεν είναι πια πρώτη είδηση. Η δίκη ολοκληρώθηκε, έχει δικαιωθεί, μπορεί να αφήσει πίσω της τις σκοτεινές μέρες και να πάει παρακάτω στη ζωή της. Όπως και έχει κάνει. Το να βγάλει όμως τη μάσκα και να νιώσει άνετα με το πρόσωπό της, που χρειάζεται ακόμα αρκετές επεμβάσεις, είναι κάτι που απαιτεί χρόνο.

Ακόμα κι όταν ολοκληρωθούν οι επεμβάσεις, το ψυχολογικό effect που θα έχει μείνει, θα είναι σημαντικό, επομένως θα πάρει ένα διάστημα για να το ξεπεράσει. Αυτό όσον αφορά στις δημόσιες εμφανίσεις της ή το να αναρτήσει κάτι στο Instagram.

Σε κάποιους ανθρώπους, όμως, έχει εμφανιστεί χωρίς μάσκα. Όπως στη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη, που αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4, ότι την έχει δει και φωτογραφίσει χωρίς μάσκα. Αυτό σημαίνει ότι όταν η Ιωάννα νιώσει έτοιμη, η εν λόγω φωτογράφος θα έχει μια περιζήτητη φωτογραφία στα χέρια της.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.