Οι REC με μια νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία με τίτλο «Πες Μου»!

Οι REC με μια νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία με τίτλο «Πες Μου»!

To νέο καλοκαιρινό hit...

Οι REC το Νο1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας, επιστρέφει με μία ακόμη μεγάλη επιτυχία! «Πες μου» ο τίτλος του νέου τους τραγουδιού που έρχεται και έχει να μας «πει» πολλά. Σε μουσική του front man του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη και σε στίχους της Μαρκέλλας Βασιλείου και των REC, το «Πες μου» είναι ένα chill – moombahton τραγούδι που θα θες να ακούς στο repeat.

Το “Πες μου” κυκλοφόρησε την Πέμπτη 18 Μαρτίου αποκλειστικά για τους χρήστες της δημοφιλέστερης μουσικής πλατφόρμας Spotify, στην οποία κατάφερε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα να αποκτήσει 32.000 streams! Ένα προσωπικό RECόρ για τους REC που βλέπουν μάλιστα το τραγούδι να προστίθεται τόσο στις editorial playlists του Spotify: New Music Friday + Greek Pop, όσο και στις δημοφιλέστερες ελληνικές λίστες απλών χρηστών.

Το ολοκαίνουριο Music Video έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 22 Μαρτίου στο YouTube και έρχεται για ακόμη μία φορά μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Alex Konstantinidi και της ομάδας παραγωγής The Mad Lions!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.