Big Brother: Παίκτριες φιλιούvται στο στόμα και αφήνουν άναυδους τους συμπαίκτες τους (Vid)

Νέα εικόνα για την plus size Αφροδίτη Γεροκωνσταντή 1,5 χρόνο μετά το «Big Brother» (Pics)

Νέο look για το plus size κορίτσι του ριάλιτι.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το πρώτο «Big Brother» του ΣΚΑΪ, αν και στα social media είχε πολύ νωρίτερα αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η ίδια είναι από τα role models της εποχής, κυρίως χάρη στον τρόπο που κάνει το σώμα της ένα όπλο για την αποδοχή. Η Αφροδίτη αποδέχεται ότι είναι ένα plus size μοντέλο και αγαπάει τις καμπύλες της, αναρτώντας συχνα στο Instagram ημίγυμvες ή και γυμvές φωτογραφίες της.

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro τον περασμένο Οκτώβριο είχε δηλώσει πως αποτελεί φαvτασίωση για αρκετούς άντρες που τους αρέσουν «οι plus size και οι χοvτρές γυναίκες», ενώ αναγνωρίζει πως δε μπορείς να είσαι ok όταν βρίσκεται στα άκρα, δηλαδή πολύ αδύνατος ή πολύ παχύς. Ενοχλείται όμως όταν της αναφέρουν συχνά τα κιλά της με πρόσχημα την υγεία.

Τι μπορείς, όμως, να πεις σε μια κοπέλα που νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό της και με τον τρόπο της δείχνει ότι δε χρειάζεται να ασχοληθείς με το βάρος της;

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έχει αλλάξει αρκετά από τότε που την βλέπαμε στο «Big Brother», έχει φτιάξει ένα μικρό brand γύρω από το όνομά, ενώ έχει υιοθετήσει νέο στυλ στα μαλλιά της.

Δείτε τη σήμερα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.