Απίστευτη ατάκα SNIK σε Ηλιάνα: «Γιατί είσαι τέτοιο...»; (Vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – SΝΙΚ ξανά μαζί | Oι πρώτες εικόνες (Pics)

Μπορεί να μην απαντούν αν είναι και πάλι ζευγάρι, αλλά το δείπνο τους με τη μαμά της Ηλιάνας δηλώνει πολλά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε από το ταξίδι της στην Αμερική, όπου πέρασε σχεδόν 2,5 μήνες μεταξύ Καλιφόρνιας, Νέας Υόρκης, Χαβάης και Τζαμάικας και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, ήταν να πάει για φαγητό με τη μητέρα της και με τον SNIK.

Αυτό το δείπνο προσέλκυσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και δεν άργησε να φουντώσει φημολογία για πιθανή επανασύνδεσή τους.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχαν αποκλειστικό ρεπορτάζ με βίντεο από το κοινό δείπνο των τριών τους, με τους οποίους μίλησε δημοσιογράφος της εκπομπής. Ο SNIK αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για επανασύνδεση, ενώ η Ηλιάνα ανέφερε πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, άσχετα με το ερωτικό τους κομμάτι.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα δεν αρκεί αυτό; Δεν με νοιάζει αν γράφουν ότι είμαι με τον SNIK. Μόλις γύρισα, ας χαρώ λίγο τη μανούλα μου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Γύρισα από τις διακοπές μου, παίρνω τη μανούλα μου και πάω σπίτι», είπε η Ηλιάνα στον ρεπόρτερ της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.