«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου την έπεσε, γι' αυτό δεν πήρα τον ρόλο» - Η απάντηση του ηθοποιού

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου την έπεσε, γι’ αυτό δεν πήρα τον ρόλο» – Η απάντηση του ηθοποιού

Όσα λέει ο ίδιος.

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις καταγγελίες που στον χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας, στέλνοντας δύο πασίγνωστους πρωταγωνιστές στη φυλακή.

Ο ηθοποιός, που όλον αυτόν τον καιρό κρατά μία ουδέτερη στάση περιμένοντας να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εξομολογήθηκε πως γυναίκα ηθοποιός κατηγόρησε και τον ίδιο ότι «της την έπεσε» σε οντισιόν και πως δεν πήρε τελικά το ρόλο γιατί η ίδια δεν ήθελε να ενδώσει.

«Πείτε της να φύγει»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον καβγά με την τραγουδίστρια που αποχώρησε από το «Στην υγειά μας»

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα αρκετά χρόνια πριν.

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα.

Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε ‘μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα’ για να μην πει στους φίλους της ότι ‘δεν του άρεσα σαν ηθοποιός’. Δεν ξέρεις σήμερα τι θα έκανε. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος το δικό τους. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να λένε ‘μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα’. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ηθοποιό που είπε αυτά τα πράγματα για εκείνον;

Ο Παπαδόπουλος δεν μπήκε στη διαδικασία να αποκαλύψει το όνομά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.