Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις έδειξε αυτό που θέλαμε τόσο να δούμε... (Pics)

Εκτός συναγωνισμού: Για τη νέα εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τα λόγια είναι περιττά (Pics)

Τα λόγια είναι περιττά...

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις- την γνωρίζουν οι πάντες, μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια και, παράλληλα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς instagram σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέτος έκανε και επισήμως το comeback της στην εγχώρια TV και παραμένει σούπερ ενεργητική στα social media.

H Κωνσταντίνα ήταν πάντοτε, τα περασμένα χρόνια, μία πολύ χυμώδης παρουσία- και μας άρεσε πάρα πολύ, καθώς διαθέτει υπέροχο πρόσωπο και οι αναλογίες της τα τόνιζαν. Ακόμα και την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο Survivor (όπου και, κατά δήλωση της ιδίας, είχε φτάσει στα περισσότερα κιλά της από ποτέ), η εικόνα της παρέμενε άκρως θελκτική και οι άντρες υποκλίνονταν.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, η Σπυροπούλου ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο την βοήθησε- όπως είπε σε γνωστό περιοδικό- να χάσει 9 ολόκληρα κιλά.

Το αποτέλεσμα;

Άκρως εντυπωσιακό: η Κωνσταντίνα βρίσκεται πλέον στα καλύτερά της εμφανισιακά και κάνει το αντρικό κοινό να παραληρεί και το γυναικείο να την παραδέχεται. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως σε κάθε της ανάρτηση πλέον στο instagram γίνεται ο… κακός χαμός από καρδούλες και likes, με τα αποθεωτικά σχόλια να ην σταματάνε ποτέ- και δικαίως.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Σπυροπούλου που αναδεικνύουν τη νέα, εντυπωσιακή της σιλουέτα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.