Τίτλοι τέλους για Κωνσταντίνο Βασάλο - Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Τίτλοι τέλους για Κωνσταντίνο Βασάλο – Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Το ζευγάρι φέρεται να περνάει μια κρίση στη σχέση του, σύμφωνα με τις φήμες.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν το 2017 στο Survivor και από τότε είναι ζευγάρι. Είναι 5 χρόνια μαζί, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και σε εμπορικό επίπεδο με αρκετές συμφωνίες τους για διαφημίσεις στα social media να είναι κοινές και γενικώς φαντάζουν ένα ζευγάρι αχώριστο.

Έχουν και κοινό πάθος για τη γυμναστική, προωθούν μαζί ένα lifestyle. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν αναδυθεί στην επιφάνεια κάποιες φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Αυτές οι φήμες ήρθαν να φουντώσουν μετά από την είδηση πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα λείψει για αρκετούς μήνες στο εξωτερικό στο πλαίσιο ενός νέου τηλεοπτικού project που θα προβληθεί στο Star την επόμενη σεζόν και θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε δει στο STAR το 2019-2020, όπου αναδείχθηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Asia Express» με Πέτρο Πολυχρονίδη και Ζενεβιέβ Μαζαρί | Αυτά είναι τα 9 ζευγάρια του νέου ριάλιτι του Star

O λόγος για το «Asian Express» στο οποίο θα απολαύσουμε 9 celebrity ζευγάρια της τηλεόρασης και του διαδικτύου τα οποία θα ταξιδέψουν στην Άπω Ανατολή και θα κληθούν να ανταποκριθούν σε αποστολές που θα τους φτάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα συμμετέχει σε αυτό, αλλά όχι μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Μαζί του θα βρίσκεται ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου, γνωστότερος ως Fipster.

«Φιλάκια και αντίο»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό είναι απλά υπέροχη (Pics)

Είναι, πάντως, αξιοσημείωτο πως και στα social οι κοινές αναρτήσεις του Βασάλου με τη Βαλαβάνη, με εξαίρεση μία πριν 4 ημέρες για προώθηση ενός brand, έχουν εκλείψει τους τελευταίους μήνες…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.