Με κάτασπρο μαλλί και τρελό μούσι: Έτσι είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» (Pics)

Με κάτασπρο μαλλί και τρελό μούσι: Έτσι είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» (Pics)

Τα χρόνια πέρασαν, το ιδιαίτερο στυλ όμως παρέμεινε.

Δεν ήταν ένας απλός ρόλος – σε καμία περίπτωση. Ήταν ένας ρόλος από εκείνους που σε σημαδεύουν για πάντα, ένας χαρακτήρας που λατρεύεις να μισείς (αλλά με πολλή… αγάπη) και που κάθε φορά που εμφανιζόταν στην τηλεόραση ήξερες πως κάτι υπέροχα καλό θα συμβεί.

«Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε», έλεγε ξανά και ξανά, χαρίζοντας απτές στιγμές τηλεοπτικής… γλίτσας.

Ο λόγος φυσικά για τον λατρεμένο μας «Χλαπάτσα», ο οποίος ήταν ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες του επικού «Της Ελλάδος τα παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Η σειρά παιζόταν μεταξύ 1993 και 1995 στον ΑΝΤ1 και ο ηθοποιός που υποδυόταν τον «Χλαπάτσα» δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Φραγκιόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο έχοντας αποτραβηχτεί από την TV, καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος, από το 1997 και μετά έχει μόνο σποραδικές («ασήμαντες», τις χαρακτήρισε) εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Και μπορεί, λόγω των πολλών επαναλήψεων, να μας δίνεται η αίσθηση πως το «Της Ελλάδος τα παιδιά» παιζόταν… χθες για πρώτη φορά στην τηλεόραση, όμως έχουν περάσει σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή της πρώτης προβολής του. Αναμενόμενα, λοιπόν, οι πρωταγωνιστές του μεγάλωσαν, με τον κ. Φραγκιόγλου να θυμίζει και, ταυτόχρονα, να μη θυμίζει τον πρότερο εαυτό του.

Λευκό μαλλί και πλούσιο μούσι βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο, με τον «Χλαπάτσα» της καρδιάς μας να μην έχει το στυλ του παρελθόντος.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές του φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.