«Με παίρνουν και μου λένε...»: Λύγισε on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το βίvτεο της Ιωάννας Τούνη (Vid)

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση με τον Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της (Pics)

Δύο 24ωρα μετά την απώλεια της μητέρας της, η Τούνη επανεμφανίστηκε στο Instagram.

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα για την Ιωάννα Τούνη.

Τον περασμένο Νοέμβριο αποχώρησε από το «Just The 2 Of Us» για να βρίσκεται συχνότερα στη Θεσσαλονίκη κοντά στη μητέρα της, μόλις το Σάββατο μπήκε στο νοσοκομείο μαζί της γιατί η κατάσταση με το θέμα της υγείας της είχε επιδεινωθεί και το ξημέρωμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι η μαμά της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε.

Όπως ήταν λογικό, η Ιωάννα Τούνη απείχε από τα social media και μαζί της και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και οι φίλοι της, όπως η Στέλα Πάσσαρη. Αυτά τα δύο πολύ στενά πρόσωπα στη ζωή της Ιωάννας ήταν που έδωσαν ένα feedback στο κοινό για το πώς είναι η κατάσταση τώρα, μόλις δύο 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της instagrammer.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε μερικές φωτογραφίες μαζί με τη σύντροφό του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έστειλαν και στους δύο.

Από τη μεριά της, η Στέλλα Πάσσαρη ανήρτησε 3 stories όπου εξηγούσε στους ακόλουθους της πως έχουν πάει πίσω κάποιοι διαγωνισμοί στο προφίλ της και έχει διακόψει τις αναρτήσεις γιατί έχασε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο και αναφερόταν σαφώς στη μαμά της Ιωάννας Τούνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.