Της φέρθηκαν απαίσια: Το κορίτσι που έκοψαν από το GNTM γιατί δεν ήταν «αρκετά όμορφο» 3 χρόνια μετά έγινε η πιο εντυπωσιακή νύφη (Pics)

Της φέρθηκαν απαίσια: Το κορίτσι που έκοψαν από το GNTM γιατί δεν ήταν «αρκετά όμορφο» 3 χρόνια μετά έγινε η πιο εντυπωσιακή νύφη (Pics)

Ο τρόπος που την είχαν κόψει τότε, ήταν το λιγότερο άκομψος.

Πριν τρία χρόνια η Σοφία Πιλικίδη είχε λάβει μέρος στο GNTM με την ελπίδα να μπορέσει να μπει στο σπίτι και να διεκδικήσει το όνειρο του μόντελινγκ.

Αυτό το όνειρο δεν κράτησε πολύ, αφού στην πρώτη κιόλας οντισιόν οι 4 κριτές την είχαν απορρίψει. Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός της είχαν δώσει αρνητική ψήφο και μάλιστα με τρόπο που την είχε κάνει να βάλει τα κλάμματα καθώς έφευγε από το σετ.

Την είχαν κόψει λόγω πλαστικών επεμβάσεων: Αγνώριστη η Ηρώ του GNTM 4 χρόνια μετά (Pics)

«Κοντή για μοντέλο», «με μεγάλη μύτη» και «πρακτικά μη ωραία» την είχαν αποκαλέσει. Μάλιστα, ο κ. Σκουλός της είχε μιλήσει με πολύ αυστηρό τρόπο, σε βαθμό να βγάλει εκτός εαυτού την Καγιά στο πλατό του GNTM που του έλεγε ότι δεν έχει μιλήσει έτσι σε άλλες κι άλλες που δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο και επέλεξε να το κάνει στη Σοφία που δεν ήταν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Για τον κ. Σκουλό όμως ήταν άσχημη και αντιπαθής, όπως είχε απαντήσει χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους τρεις κριτές που τον εγκαλούσαν για τη στάση του.

Δεν ξέρουμε αν η Σοφία Πιλικίδη έκανε για μοντέλο, αλλά ψάχνουμε να δούμε πού είχε δει κάτι το άσχημο στην κοπέλα ο κ. Σκουλός και δεν το βρίσκουμε.

Όχι μόνο στις τότε φωτογραφίες, αλλά και σε πρόσφατες, όπως αυτή από την ημέρα του γάμου της, που τελέστηκε πρόσφατα και ανάρτησε κιόλας μια φωτογραφία στο Facebook.

Η Σοφία ήταν από τις πιο εντυπωσιακές νύφες, δε νομίζετε;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.