Αγνώριστη και μανούλα 12 χρόνια μετά! Η νικήτρια Σιντορέλα του «Next Top Model» τα άλλαξε όλα (Pics)

Αγνώριστη και μανούλα 12 χρόνια μετά! Η νικήτρια Σιντορέλα του «Next Top Model» τα άλλαξε όλα (Pics)

Από το 2010 στο 2022.

Μπορεί τα πρώτα δύο πρώτα «Greece’s Next Top Model» που είδαμε στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να μην είχαν την παραμικρή σχέση με αυτά του STAR, η επιτυχία τους όμως ήταν τεράστια, με τα κορίτσια που συμμετείχαν να έχουν αφήσει για τα καλά το στίγμα τους και να συζητιούνται μέχρι σήμερα.

Αν φέρναμε το τότε στο σήμερα, η Σιντορέλα Τόλη, νικήτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ΑΝΤ1, θα είχε σίγουρα πολύ περισσότερους από τους σχεδόν 10.000 ακόλουθους που έχει εν έτει 2022.

Της φέρθηκαν απαίσια: Το κορίτσι που έκοψαν από το GNTM γιατί δεν ήταν «αρκετά όμορφο» 3 χρόνια μετά έγινε η πιο εντυπωσιακή νύφη (Pics)

Ούσα τότε 17 ετών, η καταγόμενη από την Αλβανία κοπέλα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και τους κριτές. Στα ριάλιτι που γίνονται με πολύ διαφορετικούς όρους, μπορεί να ήταν ακόμα πιο ταιριαστή και να είχε κερδίσει περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, δε φαίνεται να είναι κάτι που το είχε ανάγκη ή το κυνήγησε. Έκανε όσα έκανε στην καριέρα της ως μοντέλο και πριν δύο χρόνια, σε ηλικία 27 ετών, έμεινε έγκυος από τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2019.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι δύο ετών και από τις αναρτήσεις της είναι εμφανές πως ο κόσμος της πια περιστρέφεται γύρω από το παιδί της. Παράλληλα, επαγγελματικά η Σιντορέλα Τόλη φαίνεται να έχει κινηθεί σε κάτι διαφορετικό, αφού απουσιάζουν οι αναρτήσεις της από φωτογραφίσεις και άλλα σχετικά με το μόντελινγκ.

Δείτε τη σήμερα στις λήψεις που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.