Νανά Βενέτη: Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός της βιντεοκασέτας που ξεπέρασε και τη Βίνα Ασίκη (Pics)

Νανά Βενέτη: Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός της βιντεοκασέτας που ξεπέρασε και τη Βίνα Ασίκη (Pics)

Η ηθοποιός με την αψεγάδιαστη ομορφιά.

Aποτελούσε μαζί με τη Βίνα Ασίκη το αντίπαλο δέος στις ξανθιές σταρ της εποχής όπως η Καίτη Φίνου. Την εποχή της βιντεοκασέτας και των χρυσών παραστάσεων της θεατρικής επιθεώρησης, η ηθοποιός Νανά Βενέτη ξεχώριζε σαν ατόφιο διαμάντι και έκανε μία αξιοζήλευτη καριέρα στις δεκαετίες των 80s και των 90s.

Η ηθοποιός με το αψεγάδιαστο κορμί και το σπάνιας φυσικής ομορφιάς πρόσωπο, κατάφερε να μαγνητίζει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα στο πέρασμά της, τόσο στο θέατρο, τη βιντεοκασέτα αλλά και την τηλεόραση. Οι συνεργασίες της με τεράστια πρόσωπα της υποκριτικής όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Γιάννης Γκιωνάκης, ο Κώστας Βουτσάς, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Νίκος Ρίζος κα είναι ενδεικτικές του πόσο περιζήτητη ήταν ειδικά στη δεκαετία του 80 η μελαχρινή καλλονή.

«Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του sex symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση», είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν αναπολώντας την καριέρα της.

Αρκετά χρόνια μετά η Νανά Βενέτη έχει αποσυρθεί από την υποκριτική και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στις επιχειρήσεις που διατηρεί με τον σύζυγό της. Παντρεμένη από το 2004 έχει αποκτήσει έναν γιο ενώ επίσημα από την υποκριτική αποχώρησε το 1994.

Πλέον έχει πετάξει από πάνω της την εικόνα της μελαχρινής και είναι κατάξανθη με αφέλειες παραμένοντας όμως εξίσου εντυπωσιακή και λαμπερή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.