Νέα ζωή για τη Λυδία Κατσανικάκη 3,5 χρόνια μετά το GNTM - Δείτε τη σήμερα (Pics)

Νέα ζωή για τη Λυδία Κατσανικάκη 3,5 χρόνια μετά το GNTM – Δείτε τη σήμερα (Pics)

Ποιος δεν θυμάται το κορίτσι που συγκίνησε τους πάντες;

Η Λυδία Κατσανικάκη είναι από τα λίγα πρόσωπα που έχουν μείνει τόσο έντονα στη μνήμη του κοινού από την επιστροφή του GNTM στο Star.

Η Λυδία που από την πρώτη στιγμή είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και του κοινού όταν μιλούσε για την αλωπεκία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τα μαλλιά της, είχε έμπρακτα αποδείξει πως τελικά όλα είναι ζήτημα του πώς νιώθεις εσύ μέσα σου και τι αποπνέεις.

Και το κορίτσι αυτό αποπνέει μια ομορφιά και μια άνεση που 3,5 χρόνια μετά τις πρώτες της συστάσεις στο ευρύ κοινό, τα διατηρεί ακόμα. Κάνοντας τα επαγγελματικά της βήματα αθόρυβα και μακριά από τα φώτα, η Λυδία Κατσανικάκη επιμένει στο μόντελινγκ και παραμένει ένα κορίτσι με πολύ σαγηνευτικό βλέμμα και από τις φωτογραφίες της στο Instagram μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο γλυκό πλάσμα είναι.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων, εκείνη απέχει συνειδητά από τα social media και προσπαθεί να μιλά μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Ακόμα, εμφανίζεται σπάνια τηλεοπτικά, με τελευταία της παρουσία να είναι πριν από ένα μήνα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Νέα ζωή για τη Λυδία Κατσανικάκη 3,5 χρόνια μετά το GNTM - Δείτε τη σήμερα (Pics)

Δείτε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από το κορίτσι του πρώτου GNTM.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.