Ο κύβος ερρίφθη: Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση...

«Τι σηκώνεις την μπλούζα σου;»: Είναι δυνατόν να… κράζουν την Μενεγάκη γι’ αυτή την φωτό το 2022; (Pic)

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό.

Είναι, εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε της κίνηση αποτελεί θέμα… ατέρμονης συζήτησης, ενώ επί σειρά άπειρων ετών οι εκπομπές της (σε όποιο κανάλι και αν βρισκόταν) «έγραφαν» πάρα πολύ υψηλά νούμερα, κάνοντας τους ιθύνοντες του εκάστοτε σταθμού να τρίβουν τα χέρια τους.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελένη Μενεγάκη. Η «ωραία Ελένη» της μικρής οθόνης μπορεί να έχει ξεπεράσει πλέον τα 50 της χρόνια, όμως παραμένει λαμπερή, εντυπωσιακή και δεν έχει χάσει στο ελάχιστο την ικανότητά της να «βγάζει» με χαρακτηριστική άνεση και στυλ το κάθε πρόγραμμα που αναλαμβάνει.

Η Μενεγάκη, όπως είναι λογικό, έχει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς instagram στην Ελλάδα, απαριθμώντας περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια ακολούθους, οι οποίοι… ελέγχουν κάθε της κίνηση.

Κι επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και η επίκριση έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, ήρθε μια φωτό της πασίγνωστης παρουσιάστριας για να ξεσηκώσει σωρεία αντιδράσεων:. Πρόκειται για μία λήψη στην οποία η Μενεγάκη ποζάρει με τους συνεργάτες της και έχει σηκώσει (ελαφρώς) την μπλούζα της.

Τα υποτιμητικά και επικριτικά σχόλια για την… προκλητική φωτογραφία της Ελένης έδιναν και έπαιρναν από κάτω, με άλλους να της υπενθυμίζουν την ηλικία της και άλλους να γράφουν πως δε θα έπρεπε να δείχνει τόσο πολύ το κορμί της! Ο απόλυτος παραλογισμός, πραγματικά…

Δείτε παρακάτω την συγκεκριμένη φωτογραφία και θα καταλάβετε προς τι η έκπληξή μας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.