«Επικό άδειασμα Μητσοτάκη»: Η ανάρτηση με νόημα της Έλενας Ακρίτα που έγινε viral (Pic)

«Κάντο και θα στο πούμε κι εμείς»: Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Γιώργο Αυτιά «σφάζει» με το βαμβάκι (Pic)

Τον έσφαξε, με το γάντι.

Τα δηκτικά της σχόλια μέσω, κυρίως, των αναρτήσεών της στα social media της συνεχίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα. Μετά την εις βάρος της απόφαση ύστερα από τη μήνυση του Μάρκου Σεφερλή αλλά και τις αναρτήσεις της για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κο Οικονόμου, αυτή τη φορά τα βέλη της δημοσιογράφου στράφηκαν στον Γιώργο Αυτιά.

Ο κεντρικός παρουσιαστής των εκπομπών του ΣΚΑΪ τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, είχε γίνει viral και κατακρίθηκε στα social media ύστερα από τον σχολιασμό που έκανε σε πολίτη η οποία πάνω σε συνέντευξη δήλωνε ότι είχε κόψει για τρεις εβδομάδες το φαγητό, προκειμένου να πληρώσει τα υπέρογκα ποσά της ΔΕΗ.

Ο παρουσιαστής είχε αναφέρει τότε ότι η πολίτης έχει φιλότιμο και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωπο σαν αυτή. Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα ήταν σαν να τον έσφαζε με το γάντι καθώς έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Γιώργο Αυτιά, μείνε κι εσύ νηστικός τρεις εβδομάδες για να πληρώσεις τη ΔΕΗ όπως έκανε η εξαθλιωμένη γυναίκα, κι εμείς θα σου πούμε πως έχεις φιλότιμο».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.