Λίγο πριν τα γυρίσματα του MasterChef: Ερωτευμένος ο Πάνος Ιωαννίδης (Vid)

MasterChef | Ποια είναι η γυναίκα που έκανε πατέρα τον Πάνο Ιωαννίδη (Vid)

Ο κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, περιμένουν παιδί. Όμως τα γεννητούρια ήρθαν πρώτα από έναν άλλο κριτή του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης κρατάει από την Παρασκευή στα χέρια του τον γιο του, έχοντας καταφέρει κάτι ασυνήθιστο: να κρατήσει και τη σύντροφό του, αλλά και την εγκυμοσύνη της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια είναι, όμως, η σύντροφός του; Όπως είχε διαρρεύσει πριν μερικούς μήνες, πρόκειται για γυναίκα που σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, με την οποία ο Ιωαννίδης είναι σε σχέση πάνω από 1,5 χρόνο. Περισσότερα για εκείνη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Breakfast@Star, ίδιος εξήγησε πως γι’ αυτόν είναι πρωτεύων στόχος να μην εισβάλλει κανείς στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως θα ονομάσουν τον γιο τους Κωνσταντίνο.

«Μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα! Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα.

Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω.

Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω. Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφο μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο».

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αναφερθεί μια και μόνο φορά στο παρελθόν στη σύντροφό του, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο στο Breakfast@Star. Τότε ήταν η Νάνσυ Παραδεισάνου που είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες, όπως ότι η συγκεκριμένη κυρία σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, αλλά και το ότι συζούν με τον Πάνο Ιωαννίδη στα Πετράλωνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.