«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

20 χρόνια μετά: Άλλη γυναίκα εν έτει 2022 η ελαφρών ηθών Μιρέλλα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Pics)

Με την πρώτη ματιά δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.

Το ονοματεπώνυμο «Γαλήνη Τσεβά» μπορεί να μη λέει πολλά στους περισσότερους. Όμως η φυσιογνωμία της είναι από τις πλέον γνωστές της πρώτης εποχής της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά είχε συμμετοχές σε αρκετά σίριαλ μέχρι και τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, όμως δύο είναι οι ρόλοι που τη σημάδεψαν.

Πρώτος και καλύτερος ο ρόλος της γραμματέως της Άννας Παναγιωτοπούλου στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» στο MEGA. Εκεί η Γαλήνη Τσεβά υποδυόταν τη Σόφη. Στη συνέχεια, το 2001 συμμετείχε για τρεις σεζόν, μέχρι και το 2003, στη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα». Εκεί υποδυόταν την Ζέτα, τη συνεργάτιδα της μαμάς του Λεωνίδα στο δικηγορικό της γραφείο.

Ακόμα, ιστορία έγραψε ο guest ρόλος της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου η ηθοποιός υποδύθηκε την ελαφρών ηθών Μιρέλλα!

Από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια, η Γαλήνη Τσεβά έχει κινηθεί περισσότερο σε θεατρικά πράγματα και με πιο σπάνιες εμφανίσεις, οπότε οι αναρτήσεις της στο Instagram είναι ο μόνος τρόπος να δει κάποιος πώς είναι και τι κάνει σήμερα.

Το 2019, βέβαια, είχε περάσει για γκεστ σε ένα επεισόδιο της σειράς «Το Σόι Σου», ενώ ασχολείται και με τη μουσική ως dj.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.