Η Φάρμα | Νεκρός ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη - Αποχωρεί η τραγουδίστρια

Την ανέβασε και αποθεώθηκε από τους άντρες: Αγγελική Ηλιάδη, υποκλινόμαστε… (Vid)

Μάλιστα...

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες των τελευταίων πάρα πολλών ετών, καθώς έχει ορκισμένους φαν που την ακολουθούν και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και αρκετούς «πολέμιους» που της… επιτίθενται στα σόσιαλ μίντια σε κάθε της ανάρτηση.

Ο λόγος για την άκρως εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, την οποία το τηλεοπτικό κοινό απήλαυσε προσφάτως στο ριάλιτι «Η Φάρμα» του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το να πει κανείς πως η Ηλιάδη διαθέτει αναλογίες από εκείνες που κάνουν κάθε αρσενικό να χάσει τα λόγια του με μηδενικές πιθανότητες να τα ξαναβρεί και τις γυναίκες να την παραδέχονται (το λιγότερο…), είναι κάτι παραπάνω από προφανές.

Ανεξαρτήτως του αν κάποιος την συμπαθεί ή όχι δεν μπορεί ν’ αρνηθεί πως η Αγγελική διαθέτει κορμί που πάρα πολλές 20χρονες θα ζήλευαν, με καμπύλες-όνειρο.

Αυτό φρόντισε να μας το υπενθυμίσει γι’ ακόμα μία φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media νωρίτερα σήμερα, ανεβάζοντας ένα βιντεάκι με το… δυνατό της σημείο σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά, τα σχόλια και οι καρδούλες έπεσαν βροχή και η αποθέωση ήταν σε πρώτο πλάνο. Δικαίως…

Δείτε παρακάτω τη λήψη και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.