«Επικό άδειασμα Μητσοτάκη»: Η ανάρτηση με νόημα της Έλενας Ακρίτα που έγινε viral (Pic)

«Ασέβεια»: Αυτή είναι η αφίσα με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που εξόργισε την Έλενα Ακρίτα (Vid)

Τι ανέφερε για το εικαστικό της αφίσας η δημοσιογράφος.

Σε μία ανάρτηση που δε συνηθίζει, καθώς δε σχολίαζε ούτε τα πολιτικά δρώμενα, ούτε ανέφερε κάποια κριτική προς κάοιον συνάδελφό της, αλλά ούτε κάποιο νέο για τη δικαστική της κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα σχολίασε καυστικά μία θεατρική αφίσα επερχόμενης παράστασης.

Η δημοσιογράφος χαρακτήρισε ασέβεια προς το πρόσωπο του Γιώργου Κωνσταντίνου την αφίσα που δημιουργήθηκε για την προώθηση της παράστασης της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Κωτσόπουλο.

Στην αφίσα φαίνονται οι δύο πρωταγωνιστές σε μεγαλύτερο μέγεθος, ακριβώς από κάτω σε παρόμοιο μέγεθος ο Γιώργος Κωνσταντίνου ενώ αρκετά μικρότεροι εμφανίζονται οι υπόλοιποι ηθοποιοί και κομπάρσοι της τραγωδίας που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι τις παραστάσεις της.

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη γαλαρία της αφίσας. Ασέβεια» έγραψε ενώ συμπλήρωσε σε κάποιο από τα σχόλια της ανάρτησης «Πχ δεν βάζεις την Κλυταιμνηστρα πάνω από την Ηλεκτρα, αλλά όταν Κλυταιμνηστρα παίζει ας πούμε μια Δέσποινα Μπεμπεδελη, την τιμάς ανάλογα».

Με τον ίδιο τον ηθοποιό να μην έχει εκφράσει κανένα παράπονο, δημόσια τουλάχιστον, αρκετός ήταν και ο κόσμος που ακολουθεί τη δημοσιογράφο ο οποίος βρήκε τουλάχιστον τραβηγμένη και άκυρη την κριτική της για το εικαστικό της αφίσας, στην οποία έχει κυκλώσει με κόκκινο χρώμα τον ηθοποιό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.