Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες (Pic)

Νέα εικόνα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ποζάρει με μπικίvι μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών (Pic)

Επέστρεψε στα κιλά της και ποζάρει χαμογελαστή στην ανάρτησή της στο Instagram

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ειπωθεί, κυρίως στα social media, για τα κιλά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και μάλιστα η ίδια πριν μερικούς είχε κάνει μια τοποθέτηση με εμφανή εκνευρισμό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί γιατί έχει πάρει κιλά.

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είχα ανεβάσει φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα που έλεγε ‘μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι’. Εννοούσε ότι είμαι έγκυος. Λαμβάνω πολλά μηνύματα καθημερινά σε αυτό το ύφος. Μου προσφέρει τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω στα 34 μου θα καταφέρω να κάνω παιδί… Παιδιά δεν σας το κρύβω. Τρώω και έχω πάρει κιλά. Και θα τα χάσω, όποτε θέλω να τα χάσω».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα άτομο που προωθεί συχνά και το fitness lifestyle, γι΄αυτό και μπόρεσε σχετικά γρήγορα να μπει σε μια διαδικασία εκγύμνασης και να χάσει κάποια κιλά που πιθανότατα ήθελε να τα χάσει, αν κρίνουμε από παλιότερες δηλώσεις της. Και η ανάρτηση της με μαγιό, δείχνει πως και η ίδια νιώθει καλύτερα που επέστρεψε στα κιλά που είχε πριν 1-2 χρόνια.

Στη φωτογραφία η Βαλαβάνη ποζάρει με μια στεγνή κοιλιά και μέση και με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.