Από το «The Voice» στην παρουσίαση εκπομπής της Cosmote TV

«Μου τηλεφώνησε και ξέσπασε σε κλάματα»: Η Έλενα Παπαρίζου για τον βιασμό που σημάδεψε τα παιδικά της χρόνια

Σε πολύ μικρή ηλικία έγινε κοινωνός μιας σοκαριστικά τραυματικής εμπειρίας.

Το τι φέρει μέσα του κάθε άνθρωπος ως τραύμα, το τι του έχει συμβεί στο παρελθόν, το γνωρίζει μόνο αυτός. Κι αν όλοι όσοι μπαίνουμε στη διαδικασία να τον κρίνουμε βάναυσα, γνωρίζαμε όλη την αλήθεια, πιθανότατα να αισθανόμασταν χαζοί. Η Έλενα Παπαρίζου έχει ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια, κυρίως για το σώμα της. Και στο παρελθόν δεν την είχαν αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Κι η ίδια δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να μοιραστεί με τον κάθε άσχετο όσα κουβαλάει. Σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό  «Hello» και τον Γιάννη Βίτσα, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για ένα γεγονός που τη στιγμάτισε όταν ήταν 12 ετών.

Μια φίλη της έπεσε θύμα βιασμού.

«Ήμουν πολύ μικρή, τελείωνα το δημοτικό. Η φίλη μου ήταν από την Γκάμπια κι ένα δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Είχε χάσει τους γονείς της -τη μητέρα της στη γέννα, αν θυμάμαι καλά και τον πατέρα της από ελονοσία. Ο μεγάλος αδερφός της -είχε πολλά αδέρφια- κι η σύζυγός του υιοθέτησαν τη φίλη μου κι ακόμα μια αδερφή τους, τις δύο πιο μικρές. Σε ένα γλέντι της κοινότητάς τους, συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν τόλμησε να το αποκαλύψει στον αδερφό της», είπε και συνέχισε:

«Την επόμενη το πρωί με πήρε τηλέφωνο και κάτι προσπάθησε να μου πει, αλλά δεν το κατάλαβα. Το απόγευμα μου ξανατηλεφώνησε και ξέσπασε σε κλάματα. Την ρώτησα αν είχε μιλήσει στον αδερφό της κι όταν μου απάντησε αρνητικά, της ζήτησα να κλείσει το τηλέφωνο και κάλεσα τη μητέρα μου. Εκείνη ήταν που μίλησε στον αδερφό της φίλης μου και την πήγαν στο γιατρό. Αισθανόμουν ότι επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό κι αισχρό αλλά ως παιδί συνειδητοποίησα ότι συνέβη κάτι πραγματικά κακό από τη συμπεριφορά της φίλης μου στη συνέχεια. Η δική της αλλαγή επηρέασε εμένα και τη σχέση μας. Ήμαστε παιδιά…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.