Εικόνα-αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου | Αποθεώθηκε για άλλη μια φορά για τις ζoυμερές καμπύλες της (Pics)

Εικόνα-αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου | Αποθεώθηκε για άλλη μια φορά για τις ζoυμερές καμπύλες της (Pics)

Απλά εvτυπωσιακή.

Πριν από μερικές ημέρες, η Έλενα Παπαρίζου είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και εκεί είχε μιλήσει για τα σχόλια που της γίνονται κατά καιρούς για το σώμα της, με αποκορύφωμα την περσινή Eurovision όπου είχε κάνει γκεστ εμφάνιση, πάντοτε σε σύγκριση με το πώς ήταν σε εποχές «My Number One» και Antique.

Φυσικά πρόκειται για μια σύγκριση παντελώς άστοχη, αφού όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν σωματικά όσο μεγαλώνουν. Ναι, προφανώς. Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι πια 20 χρονών, αλλά 40.

Η ίδια πάντως είχε δώσει την πιο σωστή απάντηση, λέγοντας πως οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν και δε θα απολογηθεί που δεν είναι πια μικρό κορίτσι. Παρόλα αυτά, ποιος μπορεί να της πει το οτιδήποτε. Όχι μόνο για λόγους σεβασμού, αλλά και πραγματικότητας. Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, ήταν και μια έμμεση απάντηση, με τα λόγια να περισσεύουν.

Η Παπαρίζου βρέθηκε στο πλατό φορώντας ένα μίνι σορτσάκι που αποκάλυπτε τις ζουμερές καμπύλες της και έδειξε πως κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της σε επίπεδο εμφάνισης και φέρνει κάτι το διαφορετικό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.