Έγινε μαμά, άλλαξε εμφάνιση: H απίστευτη μεταμόρφωση της Μαρτίνας 3 χρόνια μετά το GNTM (Pics)

Έγινε μαμά, άλλαξε εμφάνιση: H απίστευτη μεταμόρφωση της Μαρτίνας 3 χρόνια μετά το GNTM (Pics)

To μοντέλο διανύει περίοδο απόλυτης ευτυχίας.

Tρία χρόνια πέρασαν από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2019 και η Μαρτίνα, το 23χρονο τότε μοντέλο, δεν έχει ξεχαστεί από το κοινό, όχι τόσο για τις επιδόσεις της στον χώρο της μόδας όσο για τα πολλά viral videos που μας είχε δώσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι μόδας του Star.

Το μοντέλο με τα περίφημα βίντεο με το φίδι και τις αντιδράσεις της αλλά και τη φωτογράφιση στην παραλία στην οποία είχε δηλώσει ότι «χτύπησα το αι#0ιο μου προσπαθώντας να κρατηθώ από το ξύλο με τα μπούτια μου», βρίσκεται σε τελείως διαφορετική φάση της ζωής της τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM.

Η Μαρτίνα, στα 26 πλέον, παντρεμένη με τον ίδιο άνθρωπο που διατηρούσε σχέση προσωπική και επαγγελματική στη εταιρεία ρούχων τους, έχει αλλάξει προτεραιότητες. Σε αυτό συνέβαλε και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού πριν λίγο καιρό.

Η ίδια τρισευτυχισμένη μαμά πια φωτογραφίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με τον σύζυγό της όσο και με τον μικρό ξανθό άγγελό της δείχνοντας ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.