24 χρόνια νεότερή του: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου (Pics)

24 χρόνια νεότερή του: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου (Pics)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του όταν είχε πάει να τον γνωρίσει ως θαυμάστρια.

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι τα τελευταία πολλά χρόνια ένας πιστός συνεργάτης και σταθερός σχεδόν κάθε χρόνο στους θιάσους του Μάρκου Σεφερλή. Σε μια από τις χρονιές αυτές, το 2015 για την ακρίβεια, ήταν που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη σύντροφό του και μαζί της να διαγράφει πλέον κοντά 7 χρόνια σύμπλευσης.

Η Βασιλική Χατζηεργάτη είχε πάει στο καμαρίνι του ηθοποιού για να του πάρει αυτόγραφο και εκεί… μπήκε το νερό στο αυλάκι. Εκείνος της ζήτησε μετά από ένα διάστημα να βγουν και από τότε είναι μαζί.

«Σωστά! Την γνώρισα στο θέατρο που είχε έρθει να με δει. Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε. Είμαστε μαζί από το 2015», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Καπετάνιος.

Οι δυο τους πάντως δεν το σκέφτονται να παντρευτούν, αλλά ο ηθοποιός θα ήθελε πολύ να γίνει πατέρας. «Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου (γελάει). Δεν παντρεύομαι. Το επιχείρησα στο παρελθόν και στράβωσε, θα δείξει. Η σύντροφος μου δεν με πιέζει. Αν με πίεζε ίσως και να το είχαμε κάνει. Μακάρι να έρθει ένα παιδάκι, θα γινόμουν πολύ καλός μπαμπάς», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις του ηθοποιού στο Instagram, μαζί με τη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.