«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο Χρήστος με έκανε μπάνιο στο νοσοκομείο»: H Λάουρα Νάργες για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της (Vid)

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο Χρήστος με έκανε μπάνιο στο νοσοκομείο»: H Λάουρα Νάργες για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της (Vid)

Εξομολογείται πως έχει μία εξαιρετικά δύσκολη εγκυμοσύνη.

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού «OK!» και μίλησαν στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου για τη σχέση αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πρώτη στην εγκυμοσύνη της.

Λίγες ημέρες πριν, ο Σαντικάι δήλωνε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει ένα μεγάλο άγχος, γιατί πέρασαν κάποια ζητήματα στους πρώτους μήνες της κύησης και τους προκλήθηκε ένας λογικότατος φόβος.

Μαζί με τη Λάουρα αποκαλύπτουν τώρα στη συνέντευξη ότι υπήρξε ένα διάστημα που χρειάστηκε η εγκυμονούσα να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, την Καθαρά Δευτέρα ήταν κλινήρης και ο Χρήστος Σαντικάι δεν επιτρεπόταν να μείνει το βράδυ εκεί, οπότε κοιμόταν μόνη της στο νοσοκομείο.

Όπως περιγράφει, ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση που η ίδια δε μπορούσε να μιλήσει και να αναπνεύσει καλά, με αποτέλεσμα να λέει με το ζόρι μια λέξη και να είναι συνήθως νερό ή κάτι άλλο που είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή. «Γινόταν μια ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρω να πάω από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι. Ο Χρήστος με έκανε μπάνιο. Ήταν πολύ δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.