«Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»: H εξοργιστική απάντηση του SNIK στον σάλο με το νέο του τραγούδι (Vid)

Επιχειρηματίας στέλνει τον SNIK στα δικαστήρια: Πήρε προκαταβολή για LIVE και δεν πήγε γιατί… δεν του πλήρωσαν εισιτήριο business class (Vid)

Οι εκατέρωθεν κατηγορίες για την ακυρωθείσα εμφάνιση.

Την ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισής του σε νυχτερινό μαγαζί της Κομοτηνής ανήγγειλε ο ράπερ Snik μέσα από ένα insta story και οι φήμες ξεκίνησαν στο διαδίκτυο με ανθρώπους να σχολιάζουν τον λόγο που ακυρώθηκε η συναυλία του πρώην συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, παρότι ο ίδιος ταξίδεψε ως την Κομοτηνή το προηγούμενο Σάββατο που είχε προγραμματιστεί το event.

Στο instastory του ο ράπερ ανέφερε: «Μάγκες το event Κομοτηνής σήμερα ακυρώνεται, τα λέμε σύντομα, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες. Δεν ξέρω σε πιο μαγαζί θα το κάνουμε σύντομα αλλά θα γίνει σύντομα».

Ο ράπερ κατηγόρησε τους ανθρώπους του μαγαζιού για αντιεπαγγελματισμό όμως ο Γουίλιαμ Χαμπίπ, συνήγορος του μαγαζιού στην Κομοτηνή, μίλησε στην εκπομπή Open weekend εξήγησε για ποιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση του Snik.

Ο δικηγόρος ενημέρωσε ότι ο τραγουδιστής είχε λάβει κανονικά την προκαταβολή του, αφίσες και promo για την εμφάνιση είχαν επίσης γίνει κανονικά, ο ίδιος ο Snik ταξίδεψε ως την Αλεξανδρούπολη αλλά ποτέ δεν έφτασε στην Κομοτηνή, αφού μετά την άφιξή του υπήρξε ένα παράπονο για μία παρανόηση που έγινε μέσω του μάνατζέρ του για τη θέση στην οποία θα ταξίδευε με το αεροπλάνο ο ράπερ.

Παρότι όλες οι τεχνικές και οικονομικές εκκρεμότητες είχαν τακτοποιηθεί η ακύρωση του live έγινε γιατί ο ράπερ δεν ταξίδεψε στην διακεκριμένη business θέση του αεροπλάνου αλλά στη συμβατική. Οι άνθρωποι του μαγαζιού λόγω της ακύρωσης θα ακολουθήσουν τη νομική οδό καθώς ισχυρίζονται ότι ο Anik είχε πληρωθεί κανονικά την προκαταβολή για την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.