Τεράστια αλλαγή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη | Άφησε μουστάκι και δεν αναγνωρίζεται (Pics)

Τεράστια αλλαγή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη | Άφησε μουστάκι και δεν αναγνωρίζεται (Pics)

Πρώτη φορά στην ινσταγκραμική του καριέρα.

Έφτασε να είναι ο Έλληνας influencer στο Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους, τα βίντεό του στα social media και το Youtube είχαν εκατομμύρια θεάσεις και οι φράσεις του γινόντουσαν viral σε memes μέχρι την ημέρα που ξεκίνησε η αποκαθήλωσή του. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έζησε και τις δύο πλευρές του νομίσματος της διαδικτυακής διασημότητας.

Λίγο καιρό μετά, με τα πράγματα να έχουν ηρεμήσει και το όνομά του να μην έχει ξαναμπλεχτεί σε αμφιλεγόμενες υποθέσεις, έστω και ως φίλων ανθρώπων που εμπλέκονταν άμεσα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ακόμα μία δραστική αλλαγή στη ζωή του, μετά το γεγονός ότι έγινε πατέρας.

Ο Έλληνας influencer αποφάσισε να αφήσει μουστάκι, για πρώτη φορά, χαλώντας το clean look που είχε για αρκετά χρόνια. Μέχρι σήμερα η πιο δραστική αλλαγή ήταν ένα αξύριστο look με γένια κάποιων ημερών, αυτήν τη φορά όμως έκανε κάτι που αλλάζει τελείως την εμφάνισή του.

Παρότι ανοιχτόχρωμος και ξανθός, το μουστάκι του είναι σκούρο μαύρο, το οποίο και δημιουργεί αυτήν την εικόνα αντίθεσης στο πρόσωπό του. Δεν ξέρουμε αν θα το κρατήσει για αρκετό καιρό, η αλλαγή του πάντως εμφανισιακά είναι κάτι παραπάνω από χτυπητή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.