Κατερίνα Καινούργιου | Η απάντησή της σε χυδαίο σχόλιο περί συντρόφου-χορηγού

Κατερίνα Καινούργιου | Η απάντησή της σε χυδαίο σχόλιο περί συντρόφου-χορηγού

Έχει ακούσει και διαβάσει κατά καιρούς τα μύρια όσα «τέρατα» η Κατερίνα Καινούργιου

Το τελευταίο διάστημα, συνολικά μες στο 2022, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται όλο και πιο συχνά σε περιπτώσεις επιθέσεων από σχόλια στα social media και δεν θυμόμαστε να μας έχει απασχολήσει στο τρέχον έτος για κάτι διαφορετικό απ’ αυτό.

Μια θα είναι σχόλια που της κάνουν για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, μια για το ότι δεν έχει σχέση, μια για το ότι μπορεί να την υποστηρίζει οικονομικά κάποιος σύντροφος-χορηγός.

Ένα τέτοιο σχόλιο ήταν η αιτία για να κάνει μια ανάρτηση και να απαντήσει κάτω από φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή. Οι τρεις τους βρίσκονται για ταξίδι αναψυχής κάπου στη Βόρεια Αφρική, πιθανότατα στο Μαρόκο, και σε μια σειρά από φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει από τις εξορμήσεις τους στην έρημο, ένα account, ψεύτικο ή που ανήκει σε γυναίκα, έγραψε τα εξής:

«Αφού πας τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο-δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι».

Η παρουσιάστρια μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και έκανε και story την απάντηση της για να αναδείξει για ακόμα μια φορά τη μάστιγα των ανώνυμων και τοξικών σχολίων στα social media.

«Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ. Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», σχολίασε.

Κατερίνα Καινούργιου | Η απάντησή της σε χυδαίο σχόλιο περί συντρόφου-χορηγού

Προσφάτως άλλωστε, η Καινούργιου είχε αφήσει μια σπόντα μέσα από την εκπομπή της για παρουσιάστρια που είχε επιχειρηματία σύντροφο-χορηγό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.