Ιωάννα Τούνη: Τα αρσενικά την ευχαριστούν για τη νέα της φωτογραφία (Pic)

Viral από το πρώτο της βήμα: Ιωάννα Τούνη, τι πήγες κι έκανες στην Μύκονο; (Pics, vid)

Έμειναν... παγωτό οι πάντες.

Είναι η απόλυτη Ελληνίδα influencer, εκείνη που έχει ένα τεράστιο κοινό να την ακολουθεί στα social media και που κάθε της ποστάρισμα, στόρι, φωτογραφία προκαλεί… βροχή από likes και καρδούλες, με τα αποθεωτικά (ή και επικριτικά, πολλές φορές) σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη, η οποία παρά το γεγονός πως έχασε στον τελικό του My Style Rocks είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται και αποτελεί πλέον κεφάλαιο στο ελληνικό instagram.

Με τόσο κόσμο να την ακολουθεί και με το όνομά της να βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα και λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η κάθε κίνηση της συμπαθέστατης J. Touni καταγράφεται και προκαλεί ντόρο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες, καθώς η πασίγνωστη Θεσσαλονικιά έχει πάει στην Μύκονο με την παρέα της και προκάλεσε περαιτέρω αναστάτωση στο νησί των ανέμων. Λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα μαλλιά της, η Ιωάννα εμφανίστηκε με μακριά κοτσιδάκια και φρόντισε να επιδείξει τις αψεγάδιαστες καμπύλες της.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία αλλά άφηνε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα και δικαίως.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες της και θα καταλάβετε προς τι ο… αέναος ντόρος:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.