«Δε νιώθω θλίψη, μα...»: Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη νέα σχέση του SNIK (Pic)

«Δε νιώθω θλίψη, μα…»: Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη νέα σχέση του SNIK (Pic)

Τα είπε όλα χωρίς να πει τίποτα.

Μόλις μερικές ώρες μετρά η δημοσιοποίηση της νέας σχέσης του SNIK, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως πρόδωσαν κοινά instagram stories, ο τράπερ διατηρεί δεσμό με τη Θεσσαλονικιά Γιώτα Ιωαννίδου την οποία γνώρισε σε κάποιο live του στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ίδια εργάζεται στο χώρο της εστίασης ενώ παράλληλα κάνει και κάποια projects στο κομμάτι των φωτογραφίσεων και του στυλ.

Μερικές εβδομάδες πριν, Ηλιάνα και SNIK είχαν απαθανατιστεί να τρώνε μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας, με τις φήμες για επανασύνδεση να φουντώνουν, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ. Η Ηλιάνα, βέβαια, επιμένει να δηλώνει πως τον αγαπά πολύ και πως συνεχίζει να έχει επαφές με τον πρώην της λόγω του σκύλου που είχαν υιοθετήσει μαζί όσο συγκατοικούσαν και ο οποίος ζει στο σπίτι του SNIK, ωστόσο η χθεσινοβραδινή της ανάρτηση… είπε πολλά.

Η ίδια, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλες της, ωστόσο όπως φάνηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είχε νοσταλγική διάθεση. Με ένα insta story της που απεικόνιζε τη θάλασσα και το φεγγάρι, με μουσικό χαλί την «Πανσέληνο» της Χαρούλας Αλεξίου, προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους followers της, καθώς δεν έχει συνηθίσει το κοινό της σε τέτοιου είδους αναρτήσεις.

«Δεν νιώθω θλίψη, μα μου ‘χει λείψει το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία, δεν νιώθω θλίψη μα μου ‘χει λείψει το λάγνο ψέμα σου που τα ‘κανε όλα ωραία…», ακούμε χαρακτηριστικά.

Τυχαία ανάρτηση ή… πολύ στοχευμένη άραγε;

«Δε νιώθω θλίψη, μα...»: Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη νέα σχέση του SNIK (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.