Με κλάματα on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου» (Vid)

Με κλάματα on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου» (Vid)

Για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια εξέφρασε το μαράζι της.

Το είπε μία, το είπε δύο, το είπε τρεις, το λέει και το ξαναλέει. Η Κατερίνα Καινούργιου το έχει μαράζι που δεν έχει μπορέσει να κάνει παιδί και εκφράζει διαρκώς την αγωνία της που μεγαλώνει και θεωρεί ότι απομακρύνεται όλο και περισσότερο απ’ αυτό το όνειρο της μητρότητας. Έτσι το έχει χαρακτηρίσει η ίδια, έτσι το νιώθει και κάθε φορά που θα εμφανιστεί μια αφορμή, θα το πει.

Στην εκπομπή της Τετάρτης, η αφορμή ήταν οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού, που μιλούσε για το μωρό της με τον Βασίλη Κικίλια. Όπως η Μπαλατσινού έκανε το 4ο παιδί της σε μεγάλη ηλικία, έτσι και η Καινούργιου σκέφτεται ότι θα ήθελε να έχει αυτή την ευκαιρία, έστω και σε μεγαλύτερη ηλικία από τη σημερινή της.

«Τη θαυμάζω γιατί -συγκινούμαι που το λέω- όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο.

Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και… Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.