Τα ντοκουμέντα των περιπτύξεων: Οι φωτό του Piqué που έκαναν τη Shakira να τον χωρίσει δίχως δεύτερη σκέψη

Τα ντοκουμέντα των περιπτύξεων: Οι φωτό του Piqué που έκαναν τη Shakira να τον χωρίσει δίχως δεύτερη σκέψη

Ντετέκτιβ τα αποκάλυψαν όλα.

Μπορεί Gerard Piqué και Shakira να επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής στα κοινωνικά τους δίκτυα, χωρίς να σχολιάζουν τους λόγους και τις λεπτομέρειες πίσω από τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια, τα Μέσα όμως, ειδικότερα αυτά των κουτσομπολίστικων εκπομπών, δε λένε να σταματήσουν να τροφοδοτούν το κοινό με νέες πληροφορίες.

Το El Periódico αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής κι η νεαρή κοπέλα που φέρεται να είναι ο τρίτος άνθρωπος, ο οποίος οδήγησε στον χωρισμό το ζευγάρι, βρέθηκαν μαζί στο αυτοκίνητο του πρώτου και είχαν κάποιες τρυφερές στιγμές, με τους δημοσιογράφους να μη θέλουν ή να μπορούν ακόμα να αποδείξουν την πραγματική σχέση μεταξύ του νέου ζευγαριού.

«Την Πέμπτη στη 1:00 τα ξημερώματα, ο Gerard Piqué και αυτή η νεαρή γυναίκα βρίσκονταν σε μια πόλη στην καταλανική ακτή και ήταν στοργικοί και τρυφεροί μεταξύ τους. Οι δυο τους βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή. Δεν πρόκειται να δώσουμε περισσότερα δεδομένα, παρόλο που τα έχουμε, γιατί ίσως θέλουν να διατηρήσουν το απόρρητό τους. Ίσως σε αυτήν την τοποθεσία να έχουν γίνει αντιληπτοί περισσότερες φορές. Δεν γνωρίζουμε το είδος της σχέσης που διατηρεί, αλλά είναι σημαντικό για τον παίκτη να προσπαθήσει να μην φαίνεται με αυτό το κορίτσι», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Στο πρόγραμμα El Gordo y la Flaca στο κανάλι Univisión υπήρξε ρεπορτάζ ότι ηShakira είχε προσλάβει ιδιωτικούς ντεντέκτιβ από πρακτορείο οι οποίοι μάλιστα την προμήθευσαν με φωτογραφίες του Piqué και της νεαρής φίλης του σε στενές περιπτύξεις, οι οποίες αρκούσαν ως αποδείξεις για να πάρει η τραγουδίστρια την απόφαση για τον οριστικό χωρισμό τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.