«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)

«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)

Συνέχεια στις προκλήσεις.

Ο τράπερ SNIK ήταν ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς των #MadVMA22 το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο του Twe Kwo Do όταν κατέστρεψε τη βραδιά των βραβείων με τον καβγά και το άγριο ξύλο που έπαιξε κάτω από τη σκηνή με τον τράπερ Light και τη συμμετοχή των συνοδειών ασφαλείας τους.

Τα βίντεο των επιθέσεων από τον έναν τράπερ στον άλλον τραβήχτηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου και έγιναν γρήγορα viral αφού είναι η πρώτη φορά που σε τέτοια βραβεία γενικεύεται τόσο γρήγορα μία κατάσταση ξυλοδαρμών μεταξύ πολλών ατόμων.

Φαίνεται όμως ότι ακόμα και μετά το τέλος του καβγά και με το πέρας τόσων ημερών ο SΝΙΚ δε λέει να σταματήσει να προκαλεί, παρά τα όσα ειπώθηκαν από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές τις προηγούμενες ημέρες περί «προσβλητικών στίχων» και «υποτίμηση της γυναίκας».

Αυτή τη φορά μία προσωπική στιγμή από την καθημερινότητά του με τη νέα του σύντροφο «χτύπησε καμπανάκι» καθώς το χιούμορ και τα πειράγματα του τράπερ στο κορίτσι του, έλαβαν χώρα την πιο λάθος στιγμή. Σε ένα από τα τελευταία του stories τραβάει βίντεο τον εαυτό του στον καθρέφτη και έχει ταγκάρει το όνομα της συντρόφου του Γιώτας Ιωαννίδου, η οποία βρίσκεται σε άλλο σημείο του δωματίου χωρίς να την πιάνει η κάμερα.

Τη στιγμή που ο SNIK τραβά βίντεο τον εαυτό του στον καθρέφτη, γυρνά την κάμερα προς το μέρος της και φωνάζει «Φύγε ρε πατσαβούρ…». Η ίδια, αποχωρεί γελώντας, καθιστώντας σαφές πως κάνουν πλάκα μεταξύ τους…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.