Η σύντροφος του SNIK τον αποκαλεί «π@τσ@βούρη» και «απαντά» στα αρνητικά σχόλια (Vid)

Η σύντροφος του SNIK τον αποκαλεί «π@τσ@βούρη» και «απαντά» στα αρνητικά σχόλια (Vid)

Ένα ζευγάρι με ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας.

Ο Snik δε λέει να ηρεμήσει και τα διαδικτυακά media τσιμπάνε με μεγάλη ευκολία σε κάθε του κάμωμα. Μετά τα όσα έγιναν στα Mad VMA, με τις ενδείξεις να πληθαίνουν για στημένο τσακωμό με τον Light, ήρθε ακόμα ένα στημένο σκηνικό από τον τράπερ. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από το στόρι του, όπου αποκαλούσε «π@τσ@βούρα» τη νέα του σύντροφο, ήρθε μια απάντηση όπου εκείνη παίρνει το αίμα της πίσω και τον αποκαλεί… πΑτσαβούρη.

Ο Snik είχε αναγκαστεί να κατεβάσει το στόρι γιατί η έκφρασή του είχε μεταφερθεί με τρόπο που σίγουρα δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα, αφού ήταν εμφανές πως επρόκειτο για έναν τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους. Είχε μάλιστα επιτεθεί σε εκπομπές και σάιτ για το πώς είχαν μεταφέρει την έκφρασή του.

Για να κλείσει τα στόματα, ο Snik έβαλε τη νέα του σύντροφο, τη Γιώτα Ιωαννίδου, να τραβήξει εκείνη ένα βίντεο στο οποίο είναι οι δυο τους μαζί στη Σαντορίνη και πάνε σε κάποιο μαγαζί για να φάνε. Καθώς ο ράπερ κατεβαίνει τις σκάλες, εκείνη του φωνάζει «Π@τσαβούρη μου» και εκείνος γυρίζει -δήθεν ξαφνιασμένος- να την κοιτάξει και γελάνε μαζί.

Φυσικά, το βίντεο και το γέλιο, απευθύνονται σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν για τον τρόπο που της μίλησε στο δικό του στόρι και με τον τρόπο τους εξηγούν πως μεταξύ τους έχουν βρει αυτόν τον κώδικα επικοινωνίας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.