«Κάθε μέρα, όλη μέρα περιμένω»: «Στα πατώματα» η Kατερίνα Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη (Pics)

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ξανά μαζί 10 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Όσα έγιναν γνωστά.

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν επανασυνδεθεί 10 μήνες μετά τον χωρισμό τους, καθώς οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στον ALPHA μιλούν στα παρασκήνια για όσα συμβαίνουν τόσο στο πλατό όσο και στις προσωπικές τους συζητήσεις μαζί της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Οn Time», η Καινούργιου και ο εφοπλιστής ταξίδεψαν την προηγούμενη Παρασκευή με την ίδια πτήση για Ιταλία, έχοντας όμως φτάσει χωριστά στο αεροδρόμιο και περάσει με διαφορά ώρας το check-in, με την Καινούργιου να παραδέχεται στην εκπομπή της πως είχε πάει στη Ρώμη, αλλά υποστηρίζοντας πως δεν θέλει να αποκαλύψει με ποιον.

Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό με φωτογράφους και κάμερες στο αεροδρόμιο:

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος ‘δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…’. ‘Όχι, ηρέμησε’, λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου.

Λέω, ‘σας παρακαλώ μη με τραβάτε’ και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, ‘καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου’ και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, ‘τι για σένα μωρή, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor’», είπε στον αέρα του «Super Κατερίνα».

Τα σχόλια στον ALPHA, πάντως, είναι πολλά και για την αλλαγή στη διάθεση της Καινούργιου αλλά και για την απόφασή της να… δείξει σε φωτογραφία στο κινητό της το νυφικό που θέλει να φορέσει στον γάμο της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.