«Μου έδωσε κλωτσιά, με έπιασε απ' το μαλλί»: H σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη αποκαλύπτει τι εξόργισε τον τραγουδιστή και την ξυλοκόπησε (Vid)

«Μου έδωσε κλωτσιά, με έπιασε απ’ το μαλλί»: H σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη αποκαλύπτει τι εξόργισε τον τραγουδιστή και την ξυλοκόπησε (Vid)

Τι απαντάει η πλευρά του τραγουδιστή.

Για τον ξυλοδαρμό της νέας του συντρόφου, Βαρβάρας Κίρκη, κατηγορείται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με την καταγγελία να λαμβάνει χώρα την 1η Ιουλίου από την ίδια τη σύντροφό του και τον ίδιο να συλλαμβάνεται και να κρατείται στο κρατητήριο της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από το μεσημέρι της Παρασκευής. Σήμερα ο συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι όλα γίνονται για να τον εκβιάσει.

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», περιγράφοντας με λεπτομέρειες το περιστατικό που οδήγησε στο αυτόφωρο του λαϊκού τραγουδιστή.

«Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα. Ήμουν συνέχεια μαζί του και καθημερινά μου συμπεριφερόταν άσχημα, του έκανα μήνυση για ξυλοδαρμό. Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ. Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν γίνεται να σε βρίζει και να σου συμπεριφέρεται με τόσο άσχημο τρόπο. Όταν αγαπάς κάποιον, δικαιολογείς πολλά πράγματα. Εγώ έμενα μαζί του και εκείνος με ζήλευε υπερβολικά, ήταν μέχρι τρέλας ζηλιάρης. Ήμασταν έξω από ένα ΟΠΑΠ, εκείνος μπαίνει μέσα και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του.

Ήμουν δύο ώρες απ΄έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω, γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια με παρακολουθούσε. Είδε ότι εγώ μιλούσα στο messenger και βγαίνει έξω εξαγριωμένος και αρχίζει να με βρίζει και να με χτυπά. Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί, γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ΄έξω από το μαγαζί ενώ εγώ μίλαγα στο τηλέφωνο. Μπαίνω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, εκείνος εξακολουθούσε να βρίζει στο μπροστινό κάθισμα και γυρίσαμε στο σπίτι που μέναμε μαζί, αλλά μάζεψα όλα μου τα πράγματα κι έφυγα. Τον κατήγγειλα σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι, για αυτό που μου έκανε τα ξημερώματα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.