«Φτου γ@@ τη μάνα σας»: H εκτός εαυτού δήλωση του Light για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη (Vid)

«Φτου γ@@ τη μάνα σας»: H εκτός εαυτού δήλωση του Light για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη (Vid)

Ξέσπασε ο τράπερ για τους λαϊκούς τραγουδιστές.

Ένα ακόμα ξέσπασμα έκανε ο τράπερ Light στο Instagram, αυτή τη φορά όμως δεν είχε σχέση με την κόντρα του με τον SNIK, ούτε άμεσα με τον καβγά τους στα Mad VMA 22.

Αντίθετα τα έβαλε με τα κανάλια και τα μμε τα οποία κατηγόρησε ότι τόσα χρόνια αποκρύπτουν τις ειδήσεις για κακουργηματικές πράξεις άλλων καλλιτεχνών, εκτός της τραπ, οι οποίοι -σύμφωνα με τον ίδια- κάνουν πολύ χειρότερα και μένουν ατιμώρητοι τουλάχιστον από τα media και τα social media.

Ο Light χρησιμοποιώντας σκληρές και χυδαίες εκφράσεις σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό επικαλέστηκε χάσταγκ που δε βγήκαν ποτέ ενώ έκλεισε με επίθεση στους ανθρώπους των καναλιών λέγοντας «πάρτε μου τώρα ένα τσι#$%κι, γ#$% τις μάνες σας»

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ@#ντοκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς. Ε

νώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα», ήταν μόνο λίγα από όσα κατήγγειλε ο τράπερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.