«Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο»: Η απάντηση της Ζόζεφιν για το απαράδεκτο σπρώξιμο παιδιού στα #MadVMA2022

«Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο»: Η απάντηση της Ζόζεφιν για το απαράδεκτο σπρώξιμο παιδιού στα #MadVMA2022

«Φύγε:», ακούστηκε η ίδια να φωνάζει την ώρα που έσπρωχνε το παιδί μαζί με τον Αρσενάκο.

Εκτός από το ξύλο Snik και Light, ένα άλλο περιστατικό που σχολιάστηκε αρνητικά και έντονα στα #MadVMA2022, ήταν η κίνηση του Γιώργου Αρσενάκου, ηγέτη της Panik, και της Ζόζεφιν να σπρώξουν έναν άνθρωπο που κουβαλούσε νερά και φαγητό τη στιγμή που ανακοινωνόταν το βραβείο που θα έπαιρνε η ίδια. Στο Twitter έγινε trend το #cancelpanik και τα δύο πρόσωπα που ενεπλάκησαν, άκουσαν ουκ ολίγα.

Και οι δύο έκαναν αρκετές ημέρες για να βγουν να πουν τη δική τους πλευρά, κάτι που επέτρεψε σε όσους ήθελαν να τους στήσουν στον τοίχο, να το κάνουν με μεγάλη άνεση.

Μετά την προβολή των MAD Awards 2022 στο MEGA το βράδυ της Παρασκευής, η κουβέντα για το περιστατικό αναδύθηκε ξανά και η Ζόζεφιν έκανε μερικά stories στο Instagram όπου εξηγούσε ακριβώς τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα live ήταν και ένα τηλεοπτικό show», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τα βίντεο, η Ζόζεφιν έκανε ακόμα ένα story όπου έγραψε πως έχει μάθει να σέβεται κάθε άνθρωπο.

«Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο»: Η απάντηση της Ζόζεφιν για το απαράδεκτο σπρώξιμο παιδιού στα #MadVMA2022

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.