Βαρβάρα Κίρκη: Η μέρα που η πρώην του Αδαμαντίδη, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, τρέλανε τον Φερεντίνο στο Deal

Βαρβάρα Κίρκη: Η μέρα που η πρώην του Αδαμαντίδη, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, τρέλανε τον Φερεντίνο στο Deal

Το μοντέλο πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή.

Η Βαρβάρα Κίρκη είναι η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, εδώ και περίπου ένα χρόνο, και είναι αυτή που κατήγγειλε τα ξημερώματα της Παρασκευής τον τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της από τον ίδιο, με την καταγγελία να οδηγεί στη σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση στον Θέμη Αδαμαντίδη, του έδωσε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα και τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση 100 μέτρων ενώ δε θα μπορεί να έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Το πρώην κορίτσι του Παντελή Παντελίδη και αργότερα του πρώην βουλευτή της Χ.Α. και καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει πράγματα στον χώρο της τηλεόρασης. Παρότι σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία τελικά ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ ενώ πέρασε και από τη θέση της παρουσιάστριας στο High TV.

Κάποιοι βέβαια θυμούνται τη Βαρβάρα Κίρκη από τη συμμετοχή της στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου. Το βραδινό τηλεπαιχνίδι όπου μοντέλα κρατούσαν κλειστές βαλίτσες με διάφορα ποσά. Η Βαρβάρα ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες και είχε μάλιστα ξεχωρίσει λόγω της εμφάνισής της στο παιχνίδι κερδίζοντας αρκετά πλάνα από τον σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.