«Δεν ήταν εκεί για το μεροκάματο»: Η απάντηση της Ζόζεφιν για το απαράδεκτο σπρώξιμο παιδιού στα #MadVMA2022

Ναταλία Γερμανού | Κατακεραυνώνει τη Ζόζεφιν για την «απολογία» της για το σπρώξιμο στα #MadVMA22

Όσα είπε η παρουσιάστρια.

Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε μία κίνηση της Ζόζεφιν κατά τη διάρκεια των βραβείων Mad. Την στιγμή που η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να παραλάβει ένα βραβείο, φαίνεται να σπρώχνει έναν άνδρα που είχε στα χέρια του σακούλες.

Η τραγουδίστρια «απολογήθηκε» μέσα από ανάρτησή της στο instagram. Όπως είπε, ο άνδρας δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος αλλά ένας φίλος ενός καλλιτέχνη που του πήγαινε σουβλάκια. Τόνισε μάλιστα ότι εργαζόμενος ήταν ο κάμεραμαν που στεκόταν έξι ώρες για να πάρει κάποιο πλάνο της την στιγμή της απονομής.

Όπως φαίνεται όμως τα λόγια της δεν έπεισαν τη Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του ALPHA αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Υπογράμμισε μάλιστα ότι περίμενε η τραγουδίστρια να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.

«Όχι, δε συμφωνώ Ζόζεφιν. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω: Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή.

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν.

Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής και ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να ακούσω να λέει ένα “συγγνώμη που σε σπρώξαμε”. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δε σπρώχνουμε κατά βούληση», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.