Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της - Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους (Pics)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της – Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους (Pics)

Επιστροφή στα παλιά για την Ηλιάνα.

Ο SNIK έχει εδώ και κάμποσο διάστημα προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν έτοιμη να μοιραστεί κάτι και παραμένει μη έτοιμη, αλλά είχε την ατυχία να παραμονεύει στα Κουφονήσια ο παπαρατσικός φακός που την πέτυχε να αγκαλιάζεται και να έχει τρυφερά ενσταντανέ με έναν άντρα. Πολλοί είπαν ότι πρόκειται για τον νέο της σύντροφο. Η αλήθεια, όμως, είναι άλλη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το nitro.gr, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο εν λόγω κύριος έχουν παρελθόν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαν σχέση ζωής πολύ πριν μας συστηθεί το μοντέλο. Πίσω στο 2010, όταν η Ηλιάνα ήταν 22 ετών, είχε ξεκινήσει μια σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη, έναν αρχιτέκτονα από τον Βόλο.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις ΗΠΑ και μάλιστα το 2015 είχαν παντρευτεί στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τους δύο πολύ καλούς φίλους της Ηλιάνας, τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Το πώς επήλθε επανασύνδεση για τους δύο, είναι κάτι που αργά ή γρήγορα, ανάλογα με το πόσο μακριά θα φτάσει αυτή τη φορά η σχέση τους, θα το μοιραστούν.

Δείτε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη σχέση τους τότε και φυσικά τη μέρα του γάμου τους:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.