GNTM: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας;

GNTM | H πιο πολυσυζητημένη παίκτρια εγκατέλειψε τη μόδα και κάνει καριέρα στο Οnlyfans (Pic)

Ποιος μπόρεσε να την ξεχάσει;

Η 30χρονη τότε Αλιόνα Αμπράμοβα από τη Λευκορωσία, είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό μέσα από το GNTM 2, όταν είχε πάει στις οντισιόν το 2019 και είχε απορριφθεί. Μέσα σε 3 χρόνια η ίδια καταπιάστηκε με πολλά. Έβγαλε ένα «τραγούδι» με τίτλο Τσίτο Μπομπίτα, έκανε πολλές πλαστικές στο πρόσωπο και το σώμα της με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστη και πλέον συζητιέται ξανά για τη νέα της δραστηριότητα.

Αφού με το GNTM δε βρήκε άκρη και με το τραγούδι δεν τσουλάει, η Αλιόνα είπε να αναζητήσει αλλού την τύχη της και με stories που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram, ενημερώνει τους ακόλουθους της και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, ότι άνοιξε κανάλι στο Onlyfans.

Για τους μη γνωρίζοντες, πρόκειται για μια πλατφόρμα διαμοιρασμού έναντι χρημάτων explicit περιεχομένου, που μπορεί να περιλαμβάνει από γυμvές φωτογραφίες και βίντεο, μέχρι κανονικές ταινίες διόλου κατάλληλου περιεχομένου που ζητάνε οι συνδρομητές από τον content creator.

Πρόκειται για μια κίνηση που είχε κάνει και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είχε ορίσει τιμή συνδρομής τα 30 δολάρια, ποσό που θεωρείται υπερβολικά ακριβό στο Onlyfans. Η Αλιόνα έχει κάνει δύο σελίδες, μία χωρίς πληρωμή όπου θα ανεβάζει λιγότερο αποκαλυπτικό περιεχόμενο και μία όπου η τιμή συνδρομής είναι στα 15 δολάρια.

GNTM | H πιο πολυσυζητημένη παίκτρια εγκατέλειψε τη μόδα και κάνει καριέρα στο Οnlyfans (Pic)

Θυμηθείτε και το πέρασμα της από το GNTM:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.