Τίτλοι τέλους για Ιωάννα Τούνη - Δημήτρη Αλεξάνδρου; Τα unfollow και το block (Pics)

Μετά την περιπέτεια του χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη (Pic)

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Η τελευταία περίοδος είναι πάρα μα πάρα πολύ τεταμένη για την Ιωάννα Τούνη. Η πασίγνωστη instagrammer φέρεται να είχε χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ή- στην… καλύτερη των περιπτώσεων- να είχε μαλώσει σοβαρά με το αγόρι της, τον οποίο είχε σταματήσει ν’ ακολουθεί στα social media, προκαλώντας πάρα πολύ «θόρυβο».

Εν συνεχεία, μετά τα block και τα unfollow, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης και άπαντες θεώρησαν πως τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και ότι Ιωάννα και Δημήτρης είναι και πάλι μαζί, ιδίως από την στιγμή που βρέθηκαν εκ νέου στον ίδιο χώρο (στο πάρτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη).

Μέσα σε όλο αυτό η Ιωάννα, σε στόρι που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό, είχε γνωστοποιήσει πως δεν περνάει και την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας ή και ψυχολογικά (κάτι που είχε, τουλάχιστον, αφήσει να διαφανεί). Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Τούνη προσφάτως είχε «περάσει» και από το νοσοκομείο, καθώς είχε και υπερκόπωση.

Η ατυχία και οι αναποδιές δε λένε ν’ αφήσουν ήσυχη την Ιωάννα, όμως: η κοπέλα με νέα της ανάρτηση στο instagram απεικονίζεται να έχει ορό στο χέρι της, ενώ έχει γράψει «Μπας και συνέλθω» από κάτω.

Μετά την περιπέτεια του χωρισμού από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη (Pic)

Να είναι κάποιο «κατάλοιπο» της υπερκόπωσης που είχε; Να είναι κάτι τελείως διαφορετικό; Νοσηλεύεται εκ νέου ή βρίσκεται στο σπίτι της;

Ό,τι και να συμβαίνει, ελπίζουμε η συμπαθέστατη Ιωάννα να γίνει γρήγορα καλά και να μην αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα ούτε στο εγγύς ούτε στο απώτερο μέλλον.

Περαστικά της…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.