«Κωνσταντίνου & Ελένης» | Δείτε τη γυναίκα του γόη γιατρού 23 χρόνια μετά (Pics)

«Κωνσταντίνου & Ελένης» | Δείτε τη γυναίκα του γόη γιατρού 23 χρόνια μετά (Pics)

Και είναι σαν να έχουν περάσει πολύ λιγότερα χρόνια από πάνω της.

Είναι από τις περιπτώσεις των κομπάρσων που εμφανίζονται σε κάποιες σειρές, για 1-2 γκεστ επεισόδια, έπαιζαν σε 1-2 σκηνές, δεν έλεγαν πολλά λόγια, δεν είχες ιδέα πώς τους έλεγαν, αλλά για κάποιο λόγο σου εντυπωνόταν το πρόσωπό τους. Η Ελένη Λευτεριώτη είναι μια τέτοια περίπτωση, με το πρόσωπό της να είναι γνώριμο λόγω εμφάνισης της στο «Εκείνες Κι Εγώ», σε ένα επεισόδιο όπου οι φίλοι του Δόγκανου του είχαν στήσει μια φάρσα, αλλά και για το πέρασμα της από ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» η γνωστή σεναριογράφος είχε μια μικρή σκηνή στο επεισόδιο όπου η Ελένη και ο Κωνσταντίνος είναι στο νοσοκομείο μετά από τρακάρισμα. Η Ελένη ερωτοτροπεί με έναν γιατρό – τον οποίο είδαμε αργότερα να έχει βασικό ρόλο στη σειρά «Λίφτινγκ» του Ρώμα – και η Λευτεριώτη είναι η γυναίκα του.

Από τις δύο σειρές όπου τη θυμόμαστε πιο έντονα, έχουν περάσει 26 και 23 χρόνια αντίστοιχα και η Ελένη παραμένει εξίσου γοητευτική γυναίκα όσο τότε. Άλλωστε, όσο κι αν είχε δείξει ελάχιστα τον εαυτό της on camera, αποτέλεσε μια γυναίκα που το κοινό δε θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως την ερωτεύτηκε.

Ο λόγος που οι εμφανίσεις της ήταν τόσο λίγες, αφορά στο ότι η ίδια δεν ήθελε να είναι τόσο ηθοποιός όσο να γράφει σενάρια και γι΄αυτό ο ρόλος της έμεινε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Έτσι, έχει συμμετάσχει στα σενάρια για σειρές όπως οι «7 Θανάσιμες Πεθερές», ενώ προσφάτως έγραψε για ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA «Τα νεοκλασικά». Παράλληλα, έχει γράψει θεατρικά έργα.

Το παράδοξο είναι πως οι σπουδές της ήταν γύρω από το μάρκετινγκ, την εγκληματολογία και την δικαστική ψυχολογία.

Σήμερα η Ελένη Λευτεριώτη μοιάζει να έχει αλλάξει πολύ λιγότερο απ΄αυτό που θα περίμενε κανείς στα τόσα χρόνια από τότε.

Θυμηθείτε τη συμμετοχή της στις δύο σειρές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.