Οπτασία: Η μελαχρινή καλλονή που παντρεύεται ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού (Pics)

Οπτασία: Η μελαχρινή καλλονή που παντρεύεται ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού (Pics)

Εστεμμένη στην Κύπρο το εντυπωσιακό μοντέλο.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του επαγγελματικά, όντας ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια αλλά και κριτής στο The Voice, ελάχιστα όμως πράγματα είναι γνωστά για τα στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Ο ίδιος και τα δύο αδέρφια του, Παύλος και Κατερίνα, είναι τρίδυμα και έχουν γεννηθεί το 1985, απολαμβάνοντας την ιστορική για την Ελλάδα πρωτιά να είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα τρία αδέρφια απολαμβάνουν τις άριστες σχέσεις που έχουν, ο Παύλος μάλιστα ετοιμάζεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άννα Μαρία Aναξαγόρου.

Η σύζυγος του Παύλου Αργυρού, από τον Ιούλιο του 2021, με πολιτικό γάμο, θα ανέβει με τον αγαπημένο της Παύλο τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισημοποιήσουν και με θρησκευτικό γάμο την ένωσή τους. Η εντυπωσιακή 30χρονη μελαχρινή είναι εστεμμένη σε κυπριακά καλλιστεία το 2010, έχει συμμετοχή ως μοντέλο σε βίντεο κλιπ του Stan ενώ σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια yoga στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.