Ούτε τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Τούνη που «αγνόησε» (Pic)

Ούτε τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Τούνη που «αγνόησε» (Pic)

Έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη πως είναι έγκυος, ήρθε να ταράξει ευχάριστα τα νερά της σόουμπιζ, όμως πολύ γρήγορα άρχισε η παραφιλολογία γύρω από τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο και πανελίστας δεν έχει κάνει καμία σχετική ανάρτηση, δεν έχει σχολιάσει τίποτα για την ανάρτηση της Τούνη και δεδομένου ότι έχουν μπλοκάρει ο ένας τον άλλον, λογικά δε μπορεί να κάνει έστω ένα repost.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί εντύπωση αυτή η στάση, ενώ και η Ιωάννα Τούνη δεν είχε καμία αναφορά στον Αλεξάνδρου στην ανάρτηση της, όπου έλεγε πως το γνωρίζουν και οι δύο από τον Μάιο.

Η φίλη του ζευγαριού, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήρθε να τοποθετήσει πιο συγκεκριμένα το χρονικό σημείο που έμαθαν για την εγκυμοσύνη.

«16 Μαΐου !
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου !
Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία !
2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς !

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !!
Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα !

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !
Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή !

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”.

Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε !

Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ».

Η Αλεξανδράκη, που σίγουρα δεν έχει μπλοκάρει τον Αλεξάνδρου ούτε αυτός την έχει μπλοκάρει, τον έκανε ταγκ στην ανάρτησή της και πάλι εκείνος δεν έχει κάνει ούτε ένα like…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.