Survivor: Το μεγάλο ψέμα της Μαριπόζα που εξόργισε τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

«Τόση ανάγκη έχετε να με δείτε…;»: Η Μαριπόζα ξεσπά για το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε (Pics)

Για ακόμα μια φορά η Έλενα Κρεμλίδου συνδέεται με βίντεο διόλου κατάλληλου περιεχομένου.

Πριν από μερικούς μήνες η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει λεπτομερώς και σε βίντεο της στο Youtube, και στο Πρωινό σε Σκορδά-Λιάγκα, αλλά και σε stories της για το προσωπικό υλικό της που έχει κυκλοφορήσει παράνομα στο διαδίκτυο.

Πριν μερικές ημέρες, εμφανίστηκε πάλι ένα βίντεο στο οποίο πολύς κόσμος υποστήριξε ότι είναι η ίδια σε περιπτύξεις με έναν πρώην της ονόματι Αντρέα.

Η ίδια απάντησε με μια σειρά από βίντεο στο TikTok, όπου πρώτα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για εκείνη, αφού ποτέ δεν είχε σύντροφο Αντρέα και εν πάση περιπτώσει δεν έχει τραβήξει τέτοιο βίντεο.

@elena_mariposa_

Replying to @slatt

♬ original sound – Elena Kremlidou

Στις απαντήσεις που πήρε σε αυτό το πρώτο βίντεο, υπήρξαν αρκετοί που αγνοούσαν όσα λέει και ζητούσαν να βρουν link για να δουν το βίντεο.

@elena_mariposa_

Replying to @Andreas_

♬ original sound – Elena Kremlidou

Γι’ αυτό και ακολούθησε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο λέει εκνευρισμένη: «Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι εγώ. Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι…αι; Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα».

@elena_mariposa_

Replying to @Kospross

♬ original sound – Elena Kremlidou

@elena_mariposa_

Replying to @Ant Tam

♬ original sound – Elena Kremlidou

Αυτά τα βίντεο προκάλεσαν σωρεία σχολίων, αλλά και αναρτήσεων σε άλλα προφίλ γυναικών στο Instagram, με την Έλενα Κρεμλίδου να κάνει σήμερα μια σειρά από stories, όπου εξηγεί ότι η διαρροή και η αναμετάδοση προσωπικού υλικού που έχει δημοσιοποιηθεί παράνομα, είναι πλέον κακούργημα και όχι πλημμέλλημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.