Super Κική | Μόλις χώρισε γιατί έμαθε ότι ο σύντροφός της την απατά

Super Kiki | Ανακοίνωσε την αποβολή του παιδιού που περίμενε – Η ανάρτησή της (Pic)

Και ζητάει να μην υπάρξει ενόχλησή της γι' αυτό το ζήτημα.

Η μεγάλη χαρά που είχε για την εγκυμοσύνη της, όπως την είχε μοιραστεί πριν από ενάμιση μήνα, όταν έκανε την ανακοίνωση, εξελίχθηκε σε βαθιά λύπη και στενοχώρια για τη Super Kiki. Η instagrammer που είχε γύρω στις 7 εβδομάδες να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της, αποκάλυψε πριν λίγη ώρα πως πια δεν είναι έγκυος, καθώς λόγω των κρίσεων άγχους που είχε, απέβαλε.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της, ζητά από τον κόσμο να μην της κάνει ξανά αναφορά σε αυτό το ζήτημα γιατί της είναι δύσκολο να το διαχειριστεί και εκφράζει την ελπίδα της πως στο μέλλον θα της δοθεί ξανά μια ευκαιρία για να γίνει μητέρα.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου».

Super Kiki | Ανακοίνωσε την αποβολή του παιδιού που περίμενε - Η ανάρτησή της (Pic)

Είναι ενδεικτικό πως η Super Kiki προχώρησε και σε διαγραφή της ανάρτησης όπου ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.